Makelaarskantoor Groot - Ons aanbod| Verkocht | verkocht
VERKOCHT - Eikenlaan 21-23 - Voorschoten
EUR 249.000,00
verkocht Adres: VERKOCHT - Eikenlaan 21-23 Plaats: Voorschoten Type: te koop Prijs: EUR 249.000,00 Beschrijving:

Dit ruime appartement (ca 120m²) is nog naar eigen inzicht in te delen én in te richten. Een voormalige gemeenschapsruimte die kans biedt om een 3, 4 of zelfs 5-kamerwoning te realiseren. Door de nieuwe eigenaar helemaal zelf te bepalen! De ruimte is op dit moment al voorzien van een gedegen moderne keuken, twee toiletruimten, twee balkons, vloerverwarming en C.V.

Het in 2004 gebouwde complex ‘De Vossenburgh’ ligt aan de rand van woonwijk ‘Starrenburg II’ en beschikt over diverse voorzieningen zoals een afgesloten entree met intercomsysteem, lift, parkeerkelder en logeerunit. De bewoners doen vele werkzaamheden zelf waardoor de servicekosten relatief laag zijn. Een ieder draagt naar zijn of haar mogelijkheden bij aan de onderhoudswerkzaamheden. Het complex bevindt zich verder nabij het gezellige centrum van Voorschoten, winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen, recreatie gebied ‘Vlietland’ en verdere (sport)faciliteiten.

Kortom; een zeer ruim appartement dat naar uw eigen inzicht is in te delen met vele mogelijkheden én vele voorzieningen!

Omschrijving
De entree van de woning bevindt zich op de 1ste woonlaag aan een royaal terras/galerij. De indeling van het appartement is als volgt:
Hal met meterkast, kast voor C.V. en vloerverwarming en toilet. Vanuit de hal komt u in de zeer ruime en lichte ruimte met keuken en toegang tot de twee balkons, die nog door u in te delen is. De foto’s in combinatie met de voorbeeldindelingen moeten u een goed inzicht geven van het appartement en de mogelijkheden hiervan.

Bijzonderheden
Woonoppervlakte: ca. 120m²
Naar eigen inzicht in te delen appartement
Fietsenstalling in de parkeerkelder
Parkeerplaats eventueel te huur in de afgesloten parkeerkelder. Kosten ca. EUR 42,- p/mnd
Actieve en gezonde VVE, bijdrage ca. EUR 85,- p/mnd
Geen erfpacht meer.

Latitude: 52.1165021
Longitude: 4.440875600000027
Type: te koop
Prijs: EUR 249.000,00
Prijstype: k.k.
Woonoppervlakte: 118 m2
Soort huis: portiekflat
Bouwjaar: 2004


Makelaarskantoor Groot biedt u een volledig dienstenpakket voor een vaste prijs. Een eigen aanpak, GROOT succes.