Makelaarskantoor Groot - Ons aanbod| Verkocht | verkocht
VERKOCHT - Van Beethovenlaan 53 - Voorschoten
EUR 164.500,00
verkocht Adres: VERKOCHT - Van Beethovenlaan 53 Plaats: Voorschoten Type: te koop Prijs: EUR 164.500,00 Beschrijving:

Dit nette 4-kamerappartement bevindt zich in de wijk ‘Adegeest’ boven de winkelgalerij aan de Van Beethovenlaan te Voorschoten. Het appartement heeft 3 slaapkamers en een ruime woonkamer. Grotendeels voorzien van kunststofkozijnen ramen en een ruim balkon. Het is vrij van uitzicht zowel aan de voor als achterkant. De wijk ‘Adegeest’ kenmerkt zich door de ruime opzet en het vele groen. De onderliggende winkelgalerij voorziet u van een slager, groenteboer, slijterij e.d. Verder liggen het centrum van Voorschoten, sportcomplexen, scholen openbaar vervoer, uitvalswegen e.d. zeer nabij.

Zeker een zeer interessant appartement!

Via de centrale entree van het complex arriveert u op de 2e woonlaag bij het appartement. De hal geeft u toegang tot bijna alle vertrekken van dit appartement. Eerst rechts de 1e slaapkamer welke is voorzien van een inbouwkast. Aan de linkerkant de keuken. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis. In de keuken bevindt zich ook de geiser. Verder in de hal aan de linkerkant is het aparte toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een bad/douche combinatie en een wastafel. De opstelplaats voor de wasmachine bevindt zich ook hier. Tegenover de badkamer is de ruime woonkamer gesitueerd, welke is voorzien van houten vloerdelen. Door de grote raampartij is het hier heerlijk licht. Er is vanuit de woonkamer ook toegang tot het ruime balkon. Vanuit de woonkamer is tevens de 2e slaapkamer bereikbaar. Aan het einde van de hal bevindt zich de 3e slaapkamer. Vanuit deze kamer heeft u ook toegang tot het ruime balkon (ZO). In de benedenbouw bevindt zich de berging.

Een appartement met vrij uitzicht waar het heerlijk vertoeven is.

Bijzonderheden:

  • ca. 70 m2 woonoppervlakte excl. balkon
  • Zeer licht appartement
  • Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas
  • VvE bijdrage: € 161,15 + € 50,- voorschot stookkosten
  • Verwarming middels blokverwarming, warm water middels geiser
  • Nabij vele faciliteiten zoals winkels, sportcomplexen, scholen, uitvalswegen, openbaar vervoer, recreatiegebied, strand e.d.
  • Oplevering in overleg
  • Ouderdomsclausule van toepassing
Latitude: 52.1336581
Longitude: 4.452898300000015
Type: te koop
Prijs: EUR 164.500,00
Prijstype: k.k.
Slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 70 m2
Soort huis: herenhuis hoekwoning
Bouwjaar: 1962


Makelaarskantoor Groot biedt u een volledig dienstenpakket voor een vaste prijs. Een eigen aanpak, GROOT succes.