Makelaarskantoor Groot - Ons aanbod| Verkocht | verkocht
VERKOCHT - Van Beethovenlaan 61 - Voorschoten
EUR 160.000,00
verkocht Adres: VERKOCHT - Van Beethovenlaan 61 Plaats: Voorschoten Type: te koop Prijs: EUR 160.000,00 Beschrijving:

Een heerlijk licht en goed onderhouden 3-kamer appartement boven de winkelgalerij aan de Van Beethovenlaan te Voorschoten.
Dit appartement is zowel aan de voor als achterzijde vrij van uitzicht. Het appartement telt twee slaapkamers en één zeer ruime en lichte woonkamer met een apart zit en eet gedeelte. Onder het appartementencomplex bevindt zich een winkelgalerij met slager, bakker, groenteboer, slijterij e.d. Het complex ligt in de zeer gewilde wijk 'Adegeest'. De wijk 'Adegeest' kenmerkt zich door de ruime opzet en het vele groen. Alle faciliteiten zoals centrum Voorschoten, sportcomplexen, scholen, openbaar vervoer, goede uitvalswegen enz. zijn voorradig. Zelfs recreatiegebied 'Vlietland' en het strand zijn makkelijk bereikbaar.

Kort gezegd, een heerlijk en licht appartement welke zowel van binnen als van buiten van alle gemakken is voorzien!

Indeling
Zowel via de centrale entree als de aparte opgang aan de achterkant van het complex komt u op de 2e woonlaag bij de voordeur van het appartement. Daar het appartement de laatste in rij is heeft u bijna tot geen last van voorbijgangers maar het belangrijkste nog is de ruimte voor uw appartement. Een heerlijk buitenplaatsje (NW) welke u als zitgedeelte kunt gebruiken. Bij het betreden van het appartement arriveert u in de hal van de woning. De hal geeft toegang tot alle vertrekken van de woning. Aan uw linkerhand is de keuken. Een prettige keuken welke uitzicht heeft op het buitenplaatsje en voorzien is van allerlei inbouwapparatuur zoals een koel/vries combinatie, 4-pits gasfornuis en combi-magnetron. In de keuken bevindt zich ook de geiser. Aan de overzijde van de keuken is een slaapkamer (ca. 8 m2). Verder in de hal komt links de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een bad/douche combinatie, een wastafel, toilet en opstelplaats voor de wasmachine. Ook ontvangt de badkamer daglicht daar deels met glasstenen is gewerkt. Tegenover de badkamer is de lichte en ruime woonkamer gesitueerd. In de doorzon woonkamer valt de grote raampartij direct op. Heerlijk veel licht aan zowel de voor als achterkant. Er bevindt zich zelfs een apart eetkamergedeelte en er is toegang tot het ruime balkon (ca. 6 m2 ) aan de straatzijde. Aan het einde van de hal is de tweede slaapkamer (ca. 11 m2) met tevens toegang tot het ruime balkon (ZO). De berging bevindt zich in de benedenbouw.
Een bezichtiging aan dit heerlijk, lichte en van alle gemakken voorzien zijnde appartement is dan ook zeker zeer de moeite waard.

Bijzonderheden
- ca. 70 m2 woonoppervlakte excl. balkon
- Licht appartement met aan ene kant balkon en aan andere kant buitenplaatsje
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas
- VvE bijdrage: € 154,42 + € 50 voorschot stookkosten
- Bouwjaar: 1962
- Nabij vele faciliteiten zoals winkels, sportcomplexen, scholen, uitvalswegen, openbaar vervoer, recreatiegebied, strand etc.
- Oplevering in overleg
- Ouderdomsclausule is van toepassing

Latitude: 52.1336572
Longitude: 4.452781500000015
Type: te koop
Prijs: EUR 160.000,00
Prijstype: k.k.
Slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 70 m²
Soort huis: herenhuis hoekwoning
Bouwjaar: 1962


Makelaarskantoor Groot biedt u een volledig dienstenpakket voor een vaste prijs. Een eigen aanpak, GROOT succes.