Verkoopstyling

Verkoopstyling heeft tot doel een woning verkoopklaar te maken. Anders dan veel mensen denken, vinden potentiële kopers het lastig om ‘er doorheen te kijken’. Het lukt veel mensen niet de potentie van de woning te zien. Ook wanneer een woning leeg is, verkoopt zij minder snel. Kijkers kunnen zich dan geen goede voorstelling maken van de woning met spullen erin. 

Het is dus zaak om potentiële kopers daar een handje bij te helpen. Dat is precies waar verkoopstyling op gericht is. Een nieuwe vloer of keuken is niet haalbaar (en niet nodig), maar kleine veranderingen geven veel resultaat. Ook op de foto’s, die belangrijk zijn om door de eerste selectie van kopers heen te komen. 

Gecertificeerd verkoopstylist Sheila Groot ziet uw huis door de ogen van potentiële kopers. Met oog voor detail concludeert zij welke aanpassingen ervoor zorgen dat uw huis binnen enkele maanden kan worden verkocht. Soms gaat het om iets simpels als een grote verzameling tijdelijk wegzetten, persoonlijke foto’s van de muur halen of een kwastje verf tegen de muur. De verkoopstylist regelt het voor u! Lege huizen kunnen worden voorzien van een (nep)interieur en ook het huren van cityboxen voor tijdelijke opslag is mogelijk tegen een kortingstarief. 

Neem contact met ons op