Diensten

Verkoop

Wij verkiezen de praktische aanpak. U wilt uw huis goed verkopen, wij weten hoe dat kan. Denken vanuit de mogelijke kopers leidt tot de beste resultaten; wij vervullen die rol voor u. Uniek aan onze werkwijze is het integreren van verkoopstyling in het standaard dienstenpakket. Een object dat door verkoopstyling op de meest ideale manier gepresenteerd wordt, heeft een grotere kans sneller verkocht te worden. Dit is in uw voordeel, maar ook in ons voordeel. Vandaar dat deze dienst geen invloed heeft op onze scherpe tarieven.

Aankoop

U zoekt een huis. Alleen: u heeft beperkt de tijd. Of u reageert enthousiast op de foto’s, maar elke bezichtiging valt tegen. Dan kunt u onze aankoopdiensten inschakelen. Wij zoeken voor u in het bestaande maar ook in het allernieuwste dagelijkse aanbod, precies op die punten die u belangrijk vindt. Zodat u gericht kunt gaan kijken naar een selectie echte ‘kandidaten’ voor uw nieuwe droom huis. Daarna begeleiden en adviseren wij u vanaf de eerste bezichtiging tot de overdracht bij de notaris. Wij kijken met een professionele blik naar onder andere de bouwkundige staat en de prijsstelling. Zelfs wanneer u na de aankoop nog vragen heeft kunt u bij ons terecht.

Verhuur

Wanneer u tijdelijk niet in uw woning kunt verblijven, is verhuur een optie om de kosten te kunnen blijven dekken. Makelaarskantoor Groot is tevens expert in tijdelijke verhuur en kan u optimaal ondersteunen in het proces.

Hypotheken en verzekeringen

De markt van hypotheken is complex en verandert continu, ook onder invloed van politieke keuzes. Assurantiekantoor Groot biedt u onafhankelijk advies op maat. Wij zijn op de hoogte van de recentste wet- en regelgeving rondom hypotheken en kunnen u een lening adviseren die naadloos aansluit bij uw persoonlijke en financiële wensen en omstandigheden. Wij bekijken welke hypotheekvormen voor u het gunstigst zijn. Ook bespreken wij met u de beste rentetermijn op het moment dat u de hypotheek sluit.

Verkoopstyling

Verkoopstyling heeft te maken met het verkoopklaar maken van een woning. Gecertificeerd verkoopstylist Sheila Groot ziet uw huis door de ogen van potentiële kopers. Met oog voor detail concludeert zij welke aanpassingen ervoor zorgen dat uw huis binnen enkele maanden kan worden verkocht.

Neem contact met ons op